Yıldırım Demirören: Herkese tebrikler

Demirören, Beşiktaş Dergisi'nin Ekim sayısındaki yazısında kulübü yönetenler olarak var güçleriyle çalışt...


Demirören, Beşiktaş Dergisi'nin Ekim sayısındaki yazısında kulübü yönetenler olarak var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayarak taraftarlara seslendi.
Taraftarların başarıda önemli bir paya sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Demirören, "Ait olduğunuz Beşiktaş ailesine inanarak emin adımlarla ilerleyişimize destek oluyorsunuz. Taraf olma olgusunun gerekliliğine yakışan bir erdem ile takımlarımıza gösterdiğiniz destek her geçen gün bir çığ gibi büyüyor. Ancak unutulmamalı ki önemli olan başarının değil camianın parçası, taraftarı olmak. Biz, bu parçaları bir araya getirenler, yönetenler olarak Beşiktaşlılık duruşunun gücü ile çalışıyoruz. Bu anlamda şu güne kadar özellikle futbol branşında gösterilen özverili çalışmalar için tüm teknik kadro ve oyuncuları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

BJK İnönü'de 2011 müjdesiSerdar Bilgili'nin başkanlığı döneminde kapasitesi artırılan ve modernize edilen BJK İnönü Stadı'nda ikinci kapasite artırma çalışmalarının ne zaman başlayacağı sorusu yanıtını buldu. Başkanvekili Metin Keçeli, 2011-2012 sezonu başında stada kazmanın vurulacağını bildirdi. Yaklaşık 1.5 yıl sürecek olan çalışmalar sonunda BJK İnönü Stadı'nın hem kapasitesi artırılacak hem de modernizasyonu yapılacak.

Kartal durmuyor!
Beşiktaş, Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Rapid Wien maçında forma giyen oyuncular koşu yaparken, diğer futbolcular pas çalışmasının ardından yarı sahada taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Rapid Wien maçının ardından sağ arka adalesinde çekme olan Ferrari, sol uyluğunda darbeye bağlı kanama olan Bobo'nun yanısıra tedavileri süren Quaresma, Erhan Güven, Fatih Tekke, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Sivok idmana katılmadı.

'Ders verdiler'
Rapid Wien - Beşiktaş maçı Avusturya basınında geniş yer buldu. Der Standard gazetesi, Rapid Wien'in, siyah-beyazlı takıma da mağlup olarak tur ümitlerini büyük ölçüde tükettiğini yazdı. Haberde, Beşiktaş'ın teknik kapasite ve kalitesini ortaya koyarak, maçı kazandığı vurgulandı. Austria Today, "Beşiktaş, Rapid'e ders verdi" başlığını kullanırken, UEFA'nın resmi internet sitesi, "Beşiktaş, Viyana uğursuzluğunu yendi" diyerek, Kartal'ın, Viyana'da ilk kez galip geldiğine dikkat çekti. Brezilya'nın Globo Esporte gazetesi ise Corinthians, Beşiktaş ve Brezilya Milli Takımı'nda toplam 274 maça çıkan Bobo'nun 100 gole ulaştığını yazdı.

Rapid Wien'e çim başvurusu
Beşiktaşlı yöneticiler, Ernst Happel Stadı'nın zeminine adeta hayran kaldı. BJK İnönü Stadı'ndaki zemin problemi yüzünden bu sezon sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılar, Rapid Wien maçından hemen sonra Avusturyalı yöneticilerle bir araya gelerek çimlerin bakımı konusunda detaylı bilgiler aldı. Teknik Direktör Bernd Schuster ve siyah-beyazlı oyuncuların da zemini çok beğenmeleri nedeniyle kolları sıvayan yöneticilerin çimlerin bakımı konusunda, Rapid Wien'den alınan bilgileri uygulayacakları öğrenildi.