Kimse Yok Mu Derneği köy okulundaki öğrencileri sevindirdi

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Balıkesir Şubesi, merkeze bağlı Bakacak köyünde bulunan Şehit Yüksel Bayhan İlköğretim Okulu'ndaki 325 ö

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Balıkesir Şubesi, merkeze bağlı Bakacak köyünde bulunan Şehit Yüksel Bayhan İlköğretim Okulu'ndaki 325 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Dernek yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü ailelerden oluşan 30 kişilik grup, konvoy halinde gittikleri okulda çiçeklerle karşılandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur'un eşi Nurgül Uğur ile Kimse Yok Mu Balıkesir Şube Başkanı İbrahim Yavaşça'nın eşi Zahide Yavaşça'nın da aralarında bulunduğu gönüllüler, çocuklarla sohbet edip hediyelerini verdi.

Daha önce Okul Müdürü Raşit Dağlı tarafından tespit edilen 50 öğrenciye kırtasiye, diğer öğrencilere ise giyim yardımı yapıldı. Mutlulukları yüzünden okunan öğrenciler, dernek yetkililerine teşekkür etti. Müdür Dağlı, okula taşımalı eğitimle sekiz köyden 325 geldiğini söyledi. Dernek yetkililerine teşekkür eden Dağlı, "Karınca kararınca misali, öğrencilerimizin yüzünü güldürdünüz. Size ne kadar teşükkür etsek azdır. Böyle güzel bir organizasyonda yer alan tüm Balıkesirli hayırsverlerimizi kutluyorum." dedi.

Kimse Yok Mu Şube Sorumlusu Yaşar Yeşil ise derneğin Türkiye ve dünyada çeşitli yardım kampanyalarıyla ihtiyaç sahibi insanlara ulaştığını belirtti. Öğrencilerin yüzünü güldüren hayırseverlere minnet duyduklarını ifade eder Yeşil, "Bu yardımların devam etmesi ve minik yavrularımızın yüzünde tebessümün eksik olmaması için duyarlı hayırseverlerimizin her zaman yanımızda olmasını bekliyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm Balıkesirlilere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

İçlerinde kırtasiye malzemeleri, gömlek, yelek, kazak ve pantolon bulunan hediye paketlerini alan öğrenciler, dernek yetkilileri ve gönüllülerle fotoğraf çektirdi.