Vali Karaloğlu'ndan Samsung'a 'Van'a Yatırım Yapın' Çağrısı

Van Valisi Münir Karaloğlu, dünyanın önemli markalarından biri olan Samsung'u Van'a yatırım yapmaya davet etti.

Vali Karaloğlu'ndan Samsung'a 'Van'a Yatırım Yapın' Çağrısı
Vali Münir Karaloğlu, Samsung firmasının Van'daki mağazasının açılış törenine katıldı. Sıhke Caddesi Zeydanoğlu Apartmanı altındaki mağazanın açılışında kısa bir konuşma yapan Vali Karaloğlu, bir kentin kalitesinin o kentteki, mağaza ve işletmelerin kalitesiyle ortaya çıktığını belirtti. Samsung firmasının Van'da mağaza açmasının buradaki vatandaşların tercih şansını artırdığına vurgu yapan Vali Karaloğlu, firma yetkililerine de yatırım çağrısında bulundu. Karaloğlu, "Biz Samsung'dan sadece Van'da, başka yerde ürettiklerini satacağı mağazalar değil, yeni üretim yerleri yapmasını da bekliyoruz. Samsung bir dünya markası, Van'da bölgesinin önemli kentlerinden bir tanesi. Van kenti hem Ortadoğu'ya, hem İran pazarına hem de Kafkas pazarına yakın bir alanda çok güzel bir şehir. Bu sebeple Samsung firmasını Van'da yatırım yapmaya bekliyoruz" dedi.
Samsung Türkiye Genel Müdürü Mr. Hong ise açılışta yaptığı kısa konuşmada, "Van'daki ilk adımımız olarak bu mağazayı açmak oldu. Van'da Samsung markasını daha iyi noktalara taşımak için destek olmaya çalışacağız" dedi.
Şükrü Teknaz'a ait olan Samsung Zeysan Plaza'nın açılış kurdelesi Vali Münir Karaloğlu, Samsung Türkiye Genel Müdürü Mr. Hong, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Bilici tarafından kesildi. Vali Karaloğlu, açılış sonrası mağazayı gezerek, üç boyutlu gözlükle, Samsung'un ürünlerinden olan televizyonu bir süre izledi.