Sorgun Tso'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 2010 yılı eğitim yardımları kapsamında giyim, kırtasiye ve ayakkabı alışverişinde kullanmak üzere 500 öğrenciye 40 TL tutarında alışveriş kuponu dağıtıldı

Sorgun Tso'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım
Yozgat'ın Sorgun İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 2010 yılı eğitim yardımları kapsamında giyim, kırtasiye ve ayakkabı alışverişinde kullanmak üzere 500 öğrenciye 40 TL tutarında alışveriş kuponu dağıtıldı.
Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda bir tören düzenlenerek ilçede bulunan okul müdürlerine alış veriş kuponları verildi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Yücel, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Alan, yönetim kurulu üyeleri ve okul müdürleri katıldı.
Bu sene eğitim yardımlarını kupon olarak dağıttıklarını belirten Sorgun TSO Başkanı Ömer Yücel, "Her sen eğitim yardımları yapıyoruz. Fakat önceki senelerde bu yardımları kaban mont gibi yapmıştık. Bu sene biraz değişiklik yaparak yardımları kupon şeklinde vermeyi tercih ettik. Böylece öğrenci neye ihtiyacı varsa bunu kuponumuzun arkasında yazan mağazalardan istediği şekilde yapacak. Sorgunun lokomotif olduğunun farkındayız, bu uğurda elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya çalışan gönül elçileriyiz. Eğitime katkı sağlayan bütün üyelerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Sorgun esnafına teşekkür ederim" dedi.
Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı Sorgun TSO'nun eğitime büyük yardımları olduğunu belirterek, " Daha öncede Ticaret ve Sanayi Odamız bin 800 öğrenciye giyim yardımında bulunmuştu. Daha önceki yardımlar mont, kaban ve ayakkabı şeklindeydi. Bu Sorgun Milli Eğitim'in önerisiyle bu yardımını kupon şeklinde yaptı. Bu şekilde öğrenci kendi istediği ihtiyacını bu kuponlar sayesinde karşılayacak" dedi.
Konuşmaların ardından okul müdürlerine alışveriş kuponları teslim edildi.