İşadamları Vali Kocatepe ile turizmi masaya yatırdı

Kütahya Genç işadamları Derneği (KÜGİAD) Başkanı Volkan Turgut ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret etti. Küt

Kütahya Genç işadamları Derneği (KÜGİAD) Başkanı Volkan Turgut ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret etti. Kütahya'nın gündemi ilgili konuların konuşulduğu ziyarette bilgi alışverişinde bulunuldu.

Vali Şükrü Kocatepe'ye nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen KÜGİAD Başkanı Turgut, yapılan görüşmede turizm, Yoncalı, yatırımcı ve yatırımlar ile kültürel miras gibi konuların ele alındığını söyledi. Başkan Turgut, "Valimiz Şükrü Kocatepe ile Yoncalı'da yerel yatırımcıların gayreti sonrasında gelişen turizmi, yapılan yatırımlar sonrası Yoncalı'nın önünün açıldığı konusunda görüş birliğine vardık. Bu noktada Sayın Valimiz, yerel yatırımcıların Yoncalı'ya önem verdiklerini ifade etmiştir." dedi.

KÜGİAD Başkanı A.Volkan Turgut, Germiyan Sokak'tan başlayıp Hisar'a kadar olan güzergâhın tarihi ve kültürel bir turizm alanı haline geldiğini ve bu noktada tüm Kütahya halkının ve Kütahyalı iş adamlarının katkısının da görüşüldüğünü ifade etti. Turgut, "Yapılan çalışmalarla söz konusu güzergâha daha fazla tur şirketinin geldiği açıkça görülmektedir. 2011 yılı Kütahya için turizm açısından çok kazançlı bir yıl olacak." ifadesini kullandı.