Başkan Güler'den selzedelere geçmiş olsun ziyareti

Bursa'nın Gemlik ilçesi Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, yağışlarda evleri ve eşyaları zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dilekl

Bursa'nın Gemlik ilçesi Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, yağışlarda evleri ve eşyaları zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Güler, ziyaretlerinde kot düşüklüğü nedeniyle evlerini su basan vatandaşların evlerinin bazı odalarının zemin yükseltme isteklerini de karşılamaya çalışacaklarını söyledi. Gemlik'in özellikle Eşref Dinçer, Hamidiye ve Dr. Ziya Kaya mahallelerinde kanalizasyon ve su giderlerinin tıkanması nedeniyle su basan evleri ziyaret eden Güler, mağdur vatandaşlarla görüşüp sıkıntılarını dinledi.

Zabıta ekipleri ile birlikte sel bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Güler, mağdur olan bazı vatandaşlara yardım amacıyla alışveriş çeki verdi. Her yıl aynı sıkıntının yaşandığına dikkat çeken vatandaşlar Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler'in kendilerini unutmadığını görmekten mutlu olduklarını dile getirdi.