Sağlık Sen Osmaniye Şube Başkanı Çenet güven tazeledi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Osmaniye Şubesi'nin ikinci olağan genel kurul toplantısında, mevcut başkan Muhittin Çenet g

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Osmaniye Şubesi'nin ikinci olağan genel kurul toplantısında, mevcut başkan Muhittin Çenet güven tazeledi.

Çenetler Halı Saha ve Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongre, Osmaniye'den 900, Osmaniye'ye bağlı Kilis şubesinden ise 300 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını Sağlık-Sen Genel Merkez Mali İşler Sekreteri Mehmet Güner Erdoğdu'nun yaptığı kongreye Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kulluk da katıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Muhittin Çenet tekrar seçildi. Bir teşekkür konuşması yapan Çenet, sendika olarak sağlık çalışanının memnuniyetini hasta memnuniyeti ile eşdeğer tuttuklarını kaydetti. Bunun için yasalarda gerekli düzenlemeler yapılması için gayret gösterdiklerini ifade eden Çenet, "Sağlık çalışanlarının yaşam standartlarının yükseltilmesi adına mücadelemize devam edeceğiz." dedi.