Ahilik Kültür Haftası Etkinlikleri
Adana'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Ahilik Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Adana Huzurevi ve Çocuk Yuvası da ziyaret edilerek, yaşlı ve çocukların tıraşları ve tırnak ayak bakımları yapıldı.

Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı Kama ve Müdür Yardımcısı Hacı Ali Ünal'ın nezaretinde, kurumda barınan yaşlılar ile tek tek ilgilenerek sohbet eden kuaförler, saç ve cilt bakımı da yaptı.
Huzurevinde ve küçük evlerde kalan kadınları odalarında ziyaret eden kuaförler, yaşlılara saç kesimi ve manikür yaparken, yataktan kalkmakta güçlük çekenlere uzandıkları yerde cilt bakımı hizmeti verdi. Erkek yaşlılar ise yemekhanede kurulan bir masanın etrafında, saç ve sakal tıraşı oldular.
Huzurevi sakinleri, ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, kuaför öğrencilerin her zaman kendilerini ziyaret etmesini istediler.
Heyet, daha sonra Adana Çocuk Yuvası'nı da ziyaret ederek Okul Müdürü Resul Yazıcı ve Müdür Yardımcısı Fethi Kılıç ile görüşüp, kuaförlere yuvada kalan çocukların saç bakımlarını yaptırdılar.
