Çatı katında yangın çıkan otelde turistler yakın otellere yerleştirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ilıca beldesi Kumköy mevkisinde bir otelin çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın sonrası temizlik çalışmal

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ilıca beldesi Kumköy mevkisinde bir otelin çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın sonrası temizlik çalışmaları başladı.

Ilıca Beldesi Kumköy'de bir otelde gece meydana gelen yangın sonrası otelde kalan 590 turist yakın bölgedeki konaklama tesislerine yerleştirildi. Yangın, gece Antalya, Alanya, Serik ve Manavgat ve beldelerinde gelen itfaiye araçlarıyla 3 saat içinde söndürüldü. Yangının henüz neden çıktığı bilinmezken, can kaybı yaşanmadı. Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, yangında can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirtti.

Kaymakam Hacı İbrahim Türkoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Enver Özkal, inceleme yaptı. Turizm seyahat acenteleri de otelden turistlerin başka konaklama tesislerine tahliyesi için masa oluşturdu. Türkoğlu, turistlerin başka otellere taşınması konusunda gösterdikleri duyarlılıktan ötürü turizmcilere teşekkür etti.