Türkiye Azerbaycan maçı başladı - Canlı Ntv Spor İzle

Türkiye Azerbaycan maçı canlı izle.Ntvspor canlı izle. Ntv spor izle.Ntv canlı yayın.Ntvspor izle.Türkiye Azerbaycan maçı bu akşam NTV canlı izleyebilirsiniz

Türkiye Azerbaycan maçı başladı - Canlı Ntv Spor İzle
A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. maçında deplasmanda Azerbaycan'a 1-0 mağlup oldu.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü 39. dakikada Sadıgov kaydetti.

Üst üste ikinci yenilgisini alan Ay-Yıldızlılar 6 puanda kalarak 3. sırada yer aldı. Gruptaki ilk 3 puanını kazanan Azerbaycan ise 5. sıraya yükseldi.

Gizli olmasını Hiddink istemiş

FUTBOL Federasyonu ile Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan sözleşmenin içeriğinin gizli kalması yolundaki talebin Hollandalı çalıştırıcıdan geldiği öğrenildi. Hiddink’in yıllık ücretinin iddia edildiği gibi yıllık 8 ya da 11 milyon Euro değil, 4 milyon Euro olduğu, bu ücrete bazı yüksek primlerin de ilave edildiği kaydedildi.

Hayal kırıklığı yaşıyorum/_np/8852/11768852.jpg

MİLLİ Takım Teknik Direktörü Hiddink, Azerbaycan yenilgisinin kendisini çok üzdüğünü söyledi. Hollandalı hoca, “Futboldan endişe duymamız lazım. Hem takım hem de kendi adıma kötü bir dönem” dedi.

19 şut attık golü bulamadık

AZERBAYCAN deplasmanında büyük hayal kırıklığı yaratan Milliler, maç boyunca toplam 19 şut denemesinde bulunmasına rağmen gol atmayı başaramadı. İlk yarıda attığı 8 şutun 6 tanesinde kaleyi bulan ay yıldızlılar, ikinci yarıda ise 11 şutun 3 tanesinde isabet sağladı. Ancak, beklediğimiz gol bir türlü gelmedi. Azerbaycan ise maç boyunca toplam 10 şut atıp 5 kez isabet sağladı ve 1 gol buldu.

50 bin liralık prim de uçtu

ALMANYA yenilgisi sonrası çıkış maçı olarak görülen Azerbaycan sınavından da boynu bükük ayrılan ay yıldızlılar 50 bin liralık primden oldu. Peşpeşe iki mağlubiyet alarak Avrupa Şampiyonası’na gitme şansını da zora sokan Milliler, Almanya’ya yenilerek de 150 bin liralık primi ceplerine indirme fırsatını kaçırmışlardı.

Ağır darbeyi Sadıgov’dan yedik

MİLLİ Takımımız Azerbaycan karşısında bekleneni veremezken yediğimiz gol Eskişehirsporlu Rashad Sadıgov’dan geldi. Daha önce Kayserispor ve Kocaelispor formalarını da giyen ve Türkiye’yi çok iyi tanıyan tecrübeli oyuncu 38. dakikada millileri yıkan isim oldu. 2006’da Azerbaycan ile 1-1 berabere kaldığımız maçta da tek golü Sadıgov atmıştı.

A Grubu'nda günün diğer sonuçları:

Kazakistan 0-3 Almanya
Belçika 4-4 Avusturya


TÜRKİYE 0 - 1 AZERBEYCAN - GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN