Denib Toplantısına Katılan Nihat Zeybekci' Den İlginç Açıklamalar

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)'in genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına katılan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci 'Denizli siyasette başrol oynamaya hazır mı değil mi onu görmek istiyoruz' dedi

Denib Toplantısına Katılan Nihat Zeybekci' Den İlginç Açıklamalar
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)'in genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına katılan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci 'Denizli siyasette başrol oynamaya hazır mı değil mi onu görmek istiyoruz' dedi.
DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Kocasert Başkan Zeybekci'ye toplantıya katıldığı için teşekkür etti. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi'yi her zaman yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Kocasert, "Biz kendilerinden fikir olarak da her zaman istifade ediyoruz. Bugünde yönetim kurulu toplantımız gelerek bizi onurlandırdı" dedi. Daha sonra konuşan Zeybekci herkesin mutlu olduğu bir Denizli yaratmaya çalıştıklarını belirterek ,"En iyi firmalar gelip yatırım yapsın diye altyapıyı da üstyapıyı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Çok şükür herkesin yatırım yapmak istediği bir şehir haline geldik. Artık işadamlarımız yabancı müşterilerini göğsünü gere gere şehrin göbeğinden geçirebilir" dedi. Herşeyin çözüm yerinin siyaset olduğunu ifade eden Başkan Zeybekci, "Biz bu gayret içinde olduk. Siyasette 2 koyunu gidip otlatıp akşama kaybetmeyen adamlar varsa onlara sahip çıkmamız lazım" diye konuştu. Kentin her yerine hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirten Zeybekci, "Belediye'nin çöpleri toplaması için, kanalizasyon faaliyetlerini, temizlik işlerini, park bahçe işlerini yapması için belediye başkanına ihtiyacı yoktur. Belediye bunu yapar. Belediye başkanı olsa da olmasada bunu yapar. Biz ne demeye çalışıyoruz? Nasreddin Hoca Timur'a gittiği gibi filleri azaltın diye giderken arkamızda ne kadar Denizlili var onu görmek istiyoruz. Biz milletimizin dediğini öper başımızın üzerine koyarız. Timur'a gidiyorsak kaç kişi arkamızda var? Onu bir görmek anlamak, ölçmek istiyoruz. Denizlimiz siyasette başrol oynamaya hazır mı değil mi onu görmek istiyoruz?" şeklinde konuştu.
Nihat Zeybekci ve DENİB yönetim kurulu üyeleri daha sonra yemeğe geçti.