Toprak altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Karacaali Köyü'nde meydana gelen olayda, kanal içerisine boru döşeyen 37 yaşındaki Yılmaz Tezgören, toprak altında kal

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Karacaali Köyü'nde meydana gelen olayda, kanal içerisine boru döşeyen 37 yaşındaki Yılmaz Tezgören, toprak altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, köy çıkışındaki arazide bulunan su kuyusundan, yakındaki çeşmeye su getirmek için iş makinesinin açtığı yaklaşık 3 metre derinliğindeki kanal içerisinde boru döşemeye çalışan Tezgören'in, kayan toprağın altında kaldı.

Toprak altında sıkışan ve havasız kalan Yılmaz Tezgören, iş arkadaşlarının ve köyden gelen vatandaşların çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Daha sonra olay yerine gelen ve fenalık geçiren Tezgören'in yakınları, Keşan 112 Hızır Acil görevlileri tarafından sakinleştirildi.

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Ekipleri'nin çalışma yapmasından sonra, savcılık tarafından da olay yerinde incelemede bulunuldu.

Yılmaz Tezgören'in cesedi, otopsisi yapılmak üzere Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.