Sabah Namazına Kaldırılan Kız Kayıplara Karıştı

Şanlıurfa'da babası tarafından sabah namazına kaldırılan 14 yaşındaki kız çocuğunun evindeyken kaçırıldığı iddia edildi.

İddiaya göre, Halepli Mahallesinde ikamet eden Çiftçi ailesinin en büyük çocuğu 14 yaşındaki Esra Nur Çiftçi, sabah namazı saatlerinde evinden kaçırıldı. Camiye gitmek üzere hazırlanan baba Osman Çiftçi, kızını da namaza kaldırdı. Camide sabah namazını kıldıktan sonra eve dönen 6 çocuk babası Osman Çiftçi, kızının evde olmadığını tespit etti.
Evin içerisinde kan damlaları gördüğünü ileri süren baba, kızının başörtüsünü ve terliğini almadan evi terk etmesinden şüphelenerek, Emniyet Müdürlüğüne kızının kaçırıldığını bildirdi. Bunun üzerine polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kızının bulunmasını isteyen baba, "Sabah namazına kalktım. Çocukları da kaldırdım. Sonra camiye gittim. Camiden döndükten sonra eve geldim. Kızımın evde olmadığını söylediler. Evde kan izleri vardı. Alıp götürmüşler. Kızımın bulunmasını istiyoruz. Allah'tan ümidimizi kesmiyoruz" diye konuştu.