Milli Voleybolcu Paşaoğlu, Hatay Tedaşspor'a transfer oldu

Hatay Tedaşspor, daha önce Galatasaray, Arkas ve Ziraat Bankası gibi önemli takımlarının formasını giyen milli voleybolcu Zafer Paşaoğlu'nu renklerine

Hatay Tedaşspor, daha önce Galatasaray, Arkas ve Ziraat Bankası gibi önemli takımlarının formasını giyen milli voleybolcu Zafer Paşaoğlu'nu renklerine bağladı. Başkan Karabulut, "Zafer ile gücümüze güç kattık" dedi.

Türkiye Voleybol 2. Liginde mücadele eden Tedaşspor, 1. lig tecrübesi olan Zafer Paşaoğlu'nu transfer etti. Paşaoğlu'nun İskenderun'lu olduğunu ve Hatay voleyboluna bir şeyler katmak için transfer tekliflerini kabul ettiğini belirten Hatay Tedaşspor Kulüp Başkanı İlhan Karabulut, "Daha önce Galatasaray, Arkas ve geçtiğimiz sezon da Ziraat Bankası'nın formasını giyen ve defalarca milli takım forması altında mücadele eden Zafer Paşaoğlu bilgi ve birikimini bundan sonra Tedaşspor'un başarısı için kullanacak." dedi.

Tedaşspor'un yeni transferi Zafer Paşaoğlu da bu takımda forma giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Yeni kulübüme bana Hatay voleyboluna hizmet etme imkanı tanıdığı için teşekkür ediyorum. Bundan böyle istenilen yerde olmayan ilimizin voleybolunu üst seviyelere taşımak için tüm bilgi ve tecrübemi yeni takım arkadaşlarımla paylaşacağım. Bu da benim için ayrı bir mutluluk." dedi.