Kontrolden Çıkan Kamyonetin Kasasından Düşen Çocuk Öldü

Van'ın Muradiye ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin kasasından düşen bir çocuk hayatını kaybederken, 3'ü çocuk 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçeye bağlı Dürükaş köyü yakınlarında meydana geldi. Rahmi Ç. yönetimindeki 65 LC 957 plakalı tezek yüklü kamyonet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolda zikzaklar çizmeye başladı. Bu esnada kamyonetin kasasındaki tezeklerin üstünde bulunan Haşem Çetintürk (14), M. Bayram Tekin (13), Sinan Yiğit (14) ve Serhat Yiğit (13) asfalt yola fırladı. Kazada sürücü Rahmi Çetintürk ile birlikte yaralanan 4 çocuk, Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk
müdahalenin ardından Haşem Çetintürk, Sinan ve Serhat Yiğit isimli çocuklar Van'a sevk edildi. Haşem Çetintürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Sinan ve Serhat Yiğit ise Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. M. Bayram Tekin ve sürücü Rahmi Çetintürk Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altında tutulurken, soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.