Girişimcilere 100 bin TL'lik hibe proje desteği almanın yolları öğretilecek

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından 'Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği Proje Hazırlama Eğitimi' düzenlenecek

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından 'Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği Proje Hazırlama Eğitimi' düzenlenecek. Eğitimde, 100 bin TL'ye kadar çıkan hibe sermaye alınabilecek projelerin nasıl hazırlanacağı öğretilecek.

19 Ekim 2010 Salı günü 13.00- 16.00 saatleri arasında saatleri arasında yapılacak eğitime lisans son sınıf, yüksek lisans, doktora öğrencileri veya lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından son 5 yıl içerisinden mezun olmuş kişiler katılabilecek.

Eğitim, girişimci bireylerin yenilik ve teknoloji odaklı projelerini hayat geçirebilmeleri, işletmelerini kurabilmeleri, ihtiyaç duydukları tüm alımları karşılıksız hibe şeklinde sağlayabilecekleri destek programlarının kapsamı, başvuru şartları, başvuru süreci ve başvuru formlarının hazırlanması ile ilgili olacak. Eğitime katılım, eğitim materyalleri ve tüm ikramlar ücretsiz olmasının yanı sıra ayrıca katılımcılara katılım belgesi verilecek. Bu arada Eğitim yerine ücretsiz servis hizmeti sağlanacak. Servis güzergâhı ve saati SATSO web sitesinde ilan edilecek.

2010 yılında açılan proje çağrısında hazırlanan ve destek almış bir projenin de tanıtımı yapılacak. Eğitime katılmak isteyenler www.satso.org.tr adresindeki ön kayıt formunun doldurarak [email protected] adresine mail yolu ile gönderilmesi gerekiyor.