Antalya Valisi Altıparmak: Yaşlıların sorunlarını çözmek için uğraşıyoruz

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yaşlılara yönelik projeleri olduğunu, onların sorunlarını çözmek için yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Vali

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yaşlılara yönelik projeleri olduğunu, onların sorunlarını çözmek için yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Vali altıparmak, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Antalya Platformu üyelerini makamında kabul etti. Bir süre yaşlıları dinleyen ve onlarla sohbet eden Altıparmak, yaşlıların toplumun önemli bir bölümünü oluşturduğunu, yaşamları süresince edindikleri deneyimlerin genç kuşaklara aktarılarak ülkeye katkı sağladıklarını ifade etti.

20 yıldan bu yana Dünya Yaşlılar Günü'nün kutlandığını belirten Altıparmak, devletin ülkedeki yaşlılar için çeşitli çalışmalar yaptığını, topluma yaşlıların aktif olarak katılması amacıyla onların beden ve ruh sağlığının iyileştirilmeye çalışıldığını ifade etti.

Antalya'daki yaşlıların sorunlarına yönelik çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Altıparmak, "Ülkemiz genelinde Dünya Yaşlılar Günü'nün anlamına uygun olarak kutlanmasını ve bu anlamlı günde tüm yaşlılarımızın elleri öpülüp, hatırları sorularak, sorunlarının çözümüne yardımcı olunmasını ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesini diliyorum." diye konuştu.

Vali Altıparmak daha sonra kendisini ziyarete gelen Antalya Platformu üyeleri yaşlılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.