Antalya'da sağlıklı yaşam okulları başlıyor

Memorial Sağlık Grubu'nun düzenlediği 'Sağlıklı Yaşam Okulları' Antalya'da başlıyor. Söz konusu organizasyon kapsamında kolon kanseri, doğuma hazırlık

Memorial Sağlık Grubu'nun düzenlediği 'Sağlıklı Yaşam Okulları' Antalya'da başlıyor. Söz konusu organizasyon kapsamında kolon kanseri, doğuma hazırlık ve diyabet konularında her yaş grubuna ücretsiz bilgi verilecek.

Memorial Sağlık Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Memorial Antalya Hastanesi Konferans Salonu'nda başlayacak kurslar 9 Ekim Cumartesi günü son bulacak.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek toplantılar yarın 'A'dan Z'ye Kolon Kanseri Konferansı' konferansıyla başlayacak. 9 Ekim Cumartesi günü de doğuma hazırlık kursu ve diyabet okulu ile devam edecek. Uzman doktorların katılımıyla gerçekleşecek olan doğum hazırlık kursuna ücretsiz kayıt yaptırarak katılabilecek. 9 Ekim Cumartesi günü başlayacak olan doğuma hazırlık kursu, 4 hafta boyunca her cumartesi 14.00 -16.00 saatleri arasında yapılacak.

Diyabet hastaları için başlatılan diyabet okulu konferansları da 9 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Diyabetle sağlıklı ve kontrollü bir yaşam sürdürmek için gerekli tüm bilgilerin verileceği ve en yeni tedavi yöntemlerinin anlatılacağı 5 haftalık kursa katılımcılar, ücretsiz kayıt yaptırarak katılabilecek. Diyabet okulu her cumartesi 11.30 -13.00 saatleri arasında gerçekleşecek.