'New York'ta Beş Minare' filmi

Mahsun Kırmızıgül üçüncü filmini New York'ta çekeceği öğrenildi.

Senaryoyu bilenlerin sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Başrolde ise Kırmızıgül'e Mustafa Sandal eşlik edecek
nyork

Mahsun Kırmızıgül, 'Beyaz Melek' ve 'Güneşi Gördüm'ün ardından üçüncü kez 'yönetmen' koltuğuna oturdu. Kırmızıgül, 'New York'ta Beş Minare' adlı filmin konusunu sır gibi saklarken, yedi sahneden oluşan teaser'i (tanıtım filmi) önceden çekilerek, sinema salonlarında gösterilmeye başladı. Mahsun Kırmızıgül ile başrolü paylaşan popçu Mustafa Sandal 'Senaryoyu 5 kişi biliyor. Yapılan her yorum gerçek dışı' diye konuştu.

Top sakallı ve kısa saçlı görüntüsüyle şaşırtan Sandal, 'Mahsun, filmin hikayesini 11 yıl önce yazdı. Beraber oynayacaktık ama bazı aksiliklerden dolayı çekemedik. Geç de olsa projeyi hayata geçirdik' diye konuştu.

KASIMDA VİZYONDA

Mustafa Sandal dışında oyuncu kadrosundan hiçbir isim açıklanmazken, filmin çekimlerine nisan ayında başlanacağı ve kasımda vizyona gireceği öğrenildi. 'Beyaz Melek' ve 'Güneşi Gördüm' adlı filmleri 4 milyon kişi tarafından seyredilen Mahsun Kırmızıgül'ün, 'New York'ta Beş Minare'ye 10 milyon dolar (15 milyon TL) yatırdığı iddia ediliyor.

İDDİAYA göre filmde, iki Türk polisini canlandıran Mustafa Sandal ve Mahsun Kırmızıgül'ün, FBI'ın yakaladığı Türk kaçakçıyı teslim almak için gittikleri New York'ta yaşadıkları anlatılıyor. İki polis, kaçakçıyı ellerinden kaçırınca intihar etmeye karar verir. 102 katlı Empire State'in tepesine çıkarlar ve Mahsun Kırmızıgül 'Newyork'ta Beş Minare'yi söyler!