Vali yetim yavruları düşündü evlendi

İlk eşinden ayrıldıktan sonra ikinci evliliğini yapan Isparta valisi 'Evliliğim Isparta'ya daha iyi hizmet içindir. Yetim yavrularımızı, şahit ailelerimizi, huzurevindeki yaşlılarımızı düşündüm” diye konuştu.

Vali yetim yavruları düşündü evlendi
Vali yetim yavruları düşündü evlendi
Yaptığı ikinci evliliğin medyada magazin haberi gibi işlendiğini ve bu duruma çok üzüldüğünü belirten Isparta Valisi Ali Haydar Öner, "Evliliğim Isparta'ya daha iyi hizmet içindir. Yetim yavrularımızı, şahit ailelerimizi, huzurevindeki yaşlılarımızı düşündüm. Bekar valilik çok zor. Ama medya bu evliliği Halis Toprak'ın evliliği gibi değerlendirip, bize büyük haksızlık yaptı" dedi.



Isparta Valisi Ali Haydar Öner, yaptığı ikinci evliliğin medyada magazin haberi gibi işlendiğini ve bu duruma çok üzüldüğünü belirtti. Öner, "Evliliğim Isparta'ya daha iyi hizmet içindir. Yetim yavrularımızı, şehit ailelerimizi, huzurevindeki yaşlılarımızı düşündüm. Bekar valilik çok zor. Ama medya bu evliliği Halis Toprak'ın evliliği gibi değerlendirip, bize büyük haksızlık yaptı" dedi.

VALİNİN EVLENME HAKKI YOK MU

Çankırı'da görev yaparken ilk eşinden ayrılan Isparta Valisi Ali Haydar Öner, 9 Ocak 2009'dan bu yana görev yaptığı Isparta'da, bir program için kente gelen yaşam koçu Saadet Şen ile kısa süre önce tanıştı ve önceki gün sade bir törenle nikâhlandı. Nikah törenine medyayı özellikle davet etmediğini belirten Vali Öner, buna rağmen evliliğinin medya organlarında magazin haberi şeklinde yer aldığını vurgulayarak, "Öyle şeyler yazıldı ki, üzülmemek elde değil. Sanki bir valinin ikinci kez evlenme hakkı yokmuş gibi yansıtıldı. İki yetişkin insanın evliliği, adeta Halis Toprak'ın evliliği gibi değerlendirildi. Çok üzüldüm, çok kırıldım. Bu haberler sadece beni değil, eski eşimi, çocuklarımı ve yeni eşimi de incitti. Buna kimsenin hakkı yok" diye konuştu.

YETİMLERİMİZİ DÜŞÜNDÜM
Bekâr olarak valilik yapmanın zor olduğunu da vurgulayan Öner, "Valilerin eşleri de büyük sorumluluk taşır. Yuvalardaki yetim yavrularımızı, şehit ailelerimizi, huzurevindeki yaşlılarımızı düşünün. Vali eşleri, başta kadınlar ve çocuklara yönelik olmak üzere birçok sosyal projenin öncüsüdürler. Bu evliliği yaparken, Isparta'ya daha iyi hizmeti de düşündüm. Eşimin Isparta'ya nasıl hizmet edeceği görülecek. Bunları düşünmeden, sulandırılmış bilgilerle bu evliliğin haberleştirilmesi gerçekten çok kırıcı oldu" dedi.