Fazıl Say Viyana'da verdiği konserle müzikseverleri büyüledi

Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, Viyana'da konser verdi. Avrupa turnesi çerçevesinde Viyana'ya giden Fazıl Say, tarihi Konzerthaus'un büyük salonunda verdiği solo konserde Franz Liszt, Leos Janacek ve Sergej Prokofjew gibi ünlü bestecilerin eserlerini seslendirdi.

Fazıl Say Viyana'da verdiği konserle müzikseverleri büyüledi
Fazıl Say Viyana'da verdiği konserle müzikseverleri büyüledi
Konzerthaus’un büyük salonunu dolduran müzikseverler Fazıl Say’ın büyüleyici performansı karşısında Say’ı defalarca sahneye davet ettiler.
Türk ve Avusturyalı müzikseverler konserin ardından Fazıl Say’ı kutlamak ve albümleri imzalatmak için kulise akın etti.
Kosneri Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan, birinci Müsteşar İstem Cırcıroğlu ve Başkonsolos İbrahim Mete Yağlı ile muavin Konsolos Mert Özmert de izledi.

Konser sonrası İsrail’in Viyana Büyükelçisi Aviv Aharon Shir-On kulise giderek Say’ı tebrik etti ve Viyana’ya daha sık gelmesinden mutluluk duyacağını belirtti.
Bu arada konseri izleyen İsrail’in Viyana Büyükelçisi Aviv Aharon Shir-On’un da korumalarıyla birlikte kulise gelerek, ünlü piyanisti tebrik ettiği görüldü.
Say, İsrail’de zaman zaman konser verdiği için Büyükelçi Shir-On’un da bir hayranı olarak gelip kendisini kutladığını belirtti.