Cumhurbaşkanı'nın zor anları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Devlet Övünç Madalyası töreninde heyecanlı dakikalar yaşadı.

Törende şehit Yüzbaşı Tekin Işık'ın babası Muharrem Işık baygınlık geçirdi.Salonda büyük bir karmaşa yaşanırken Cumhurbaşkanı Gül de sahnede bayılan şehit yakınını tutmaya çalıştı...

Devlet Ödünç Madalyası törenine katılan Cumhurbaşkanı Gül, "Şehitleri sahiplenmemiz lazım. Başımızın üstünde olduklarını göstermemiz lazım. Böyle törenler üzüntülerimizi bize tekrar hatırlatıyor. Hem hüznü hem onuru, gururu birlikte yaşıyoruz.Herkes şehidini kendi mahallesinde ve köyünde el üstünde tutmalı. Her köy ve mahalle şehidi ile övünmeli" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, bir gazetecinin 'Törende bebekler de vardı' sözü üzerine, "Oraya yenilerinin eklenmesini istemiyoruz. Yenilerinin eklenmemesi için bir şehit, bir gazi daha görmek istemiyoruz. Bu elbette zafiyet olarak da algılanmamalı" dedi.

ŞEHİT BABASI BAYILDI

Törende şehit yüzbaşı Tekin Işık'ın babası Muharrem Işık, önce gözyaşlarına boğuldu sonra Cumhurbaşkanı Gül'ün yanında bir anda yere yığıldı. Şehidin babası baygınlık geçirirken annesini de görevliler zor sakinleştirdi.




Cumhurbaşkanı'nın zor anları

Cumhurbaşkanı'nın zor anları

Cumhurbaşkanı'nın zor anları