Duran Kömür ana bayisini törenle açtı

Duran Kömür düzenlenen bir törenle 2010 yılı hedefleri arasında olan ana bayisini düzenlenen bir törenle açtı.

Gazi Ali Düşün Caddesi'nde hizmete giren Duran Kömür ana bayisinin açılışına Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Duran Kömür Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karalar, Yönetim Kurulu Üyesi Burak Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Duran Karalan, Genel Müdür Caner Karalar, Finans Müdürü Sedat Şaşmaz, Genel Müdür Yardımcısı Murat Güneş, Duran Kömür A.Ş'nin tüm bayii temsilcileri, Gaziantep'te hizmet veren bazı banka müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Vali Yardımcısı Taşdöğen, yaptığı konuşmada, “Gaziantep'in ekonomideki başarısında Gazianteplilerin ve iş adamlarının çok büyük emeği var. Bu kentte kendi kendine yeten, kendi kendilerine çözüm bulan bir girişimcilik ruhu var. Burada ben tüm Gaziantepli iş adamlarını Gaziantep ticaretine el koyan Duran Kömür yöneticilerini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da, "2010'da 30 şehre, 30 şube" parolasıyla harekete geçerek 600 kişiye istihdam sağlayacak, 3 milyon dolarlık yatırım planını uygulamaya koyduklarını belirten Duran Kömür Yönetim Kurulu Üyesi Burak Şahin ise, şunları kaydetti:

“Ana bayimizi Gaziantep halkına daha fazla hizmet ve hizmeti halkın ayağına kadar götürmek için açtık. Biz Duran Grup olarak yeni istihdam alanları açmak için yeni atılımlar yaptık. Bu bayimizi de bunun bir halkası olarak düşündüğümüz için böyle bir yatırıma girdik. Diğer illerimizde de şubelerimiz açılmaya devam edecek. İlk etapta Kahramanmaraş, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde hedef koyduk. Geçtiğimiz aylarda Adıyaman'a ilk şubemizi açtık, Şanlıurfa şubemiz ise yakın bir zamanda açılacak. Kahramanmaraş için görüşmelerimiz bitti. Amacımız daha fazla büyüyerek Türkiye'nin dört bir yanına dağılmaktır.”
Yapılan konuşmaların ardından davetliler kokteyle katıldı.