AKP ve CHP tam gün konusunda anlaştı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu, uzun süredir devam eden tam gün yasa tasarısı üzerinde anlaşmaya vardı.

AKP ve CHP tam gün konusunda anlaştı
  Tamgü ; n yasa tasarısı yarın TBMM Genel Kurulu ' nda ele alınacak . Yasa tasarısı ile ilgili uzun sü ; redir devam eden tartışmalar , tasarının gö ; rü ; şü ; lmesine bir gü ; n kala iktidar ile muhalefetin anlaşması ile dindi .

Sağlık Bakanı Recep Akdağ , bugü ; n sabah erken saatlerde TBMM ' de CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıç ; daroğlu ' nu ziyaret etti . Bakan Akdağ , tam gü ; n yasasının TBMM Genel Kurulu ' nda uzlaşma ile ve gecikmeden ç ; ıkması iç ; in destek istedi .

Kılıç ; daroğlu , tasarı metni ü ; zerinde bazı noktalarda ç ; ekinceleri bulunduğunu anlattı ve bu noktalarda dü ; zenleme yapılması halinde tasarıya destek verebileceklerini sö ; yledi . Bunun ü ; zerine Bakan Akdağ , CHP ' nin itirazı bulunan hü ; kü ; mleri sordu . Kılıç ; daroğlu ' nun gü ; ndeme getirdiği ç ; ekinceleri giderebileceklerini belirten Bakan Akdağ , bu konuda istediği desteği aldı .

Doktorların hem devlette hem de ö ; zel muayahanede ç ; alışmasının ö ; nü ; ne geç ; en ve devlette ç ; alışan doktorların ö ; zel muayehanelerini kapatmasına dayalı dü ; zenlemeye ilişkin CHP de destek verme kararını Bakan Akdağ ' a bildir . Tasarı yarın Genel Kurul ' da gö ; rü ; şü ; lecek ve iktidar ve muhalefet partilerinin uzlaşısı nedeniyle kısa sü ; rede yasalaşarak hayata geç ; ecek .