Bahçeli: Hainlere kucak açanları lanetliyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütünün belini kırmadan ve ortadan kaldırmadan yapılacak her sözde açılım ve girişimin, şiddetin gölgesinde kalmaya ve terör ile yapılan pazarlığın parçası olmaya devam edeceğini vurguladı.

Bahçeli: Hainlere kucak açanları lanetliyorum
 

Bahç ; eli , Hakkâ ; ri ' nin Ç ; ukurca ve Siirt ' in Eruh ilç ; eleri kırsalında yaşanan terö ; r olaylarıyla ilgili yaptığı aç ; ıklamada , hainlere cesaret verenleri , kucak aç ; anları , arkalarında duranları ve muhatap alanları lanetlediğini ifade etti .

Bahç ; eli , hü ; kü ; met yıkım projesini ısrarla sü ; rdü ; rmeye ç ; alışırken gerç ; ekleşen bu olayın , gidilen yanlış yolu bir kez daha ortaya ç ; ıkardığını vurgulayarak , şunları kaydetti : ' Arkasına saklanılan vicdan , duygu ve şehadet istismarı bu ve benzer saldırılarla gerç ; ek yü ; zü ; nü ; gö ; stermeye devam edecek . Korkarız terö ; rle pazarlığın bilanç ; osu her alanda giderek ağırlaşacak . Duyguların ve fikirlerin karıştırılmak istendiği bu sü ; reç ; iç ; inde hü ; kü ; met bir taraftan bö ; lü ; cü ; lü ; ğe kucak aç ; arken , ö ; te yandan vatan evlatları bö ; lü ; cü ; lerle amansız bir mü ; cadele etmek gibi bir ikilemle karşı karşıya bırakılmaktadır . İhaneti şehir şartlarında sü ; rdü ; rmek iç ; in teslim olanın ve siyasete girenin muteber hale geldiği , dağda gezenin terö ; rist bile ilan edilemediği bu karanlık dö ; nemde , Başbakan Erdoğan ' a rağmen , terö ; rle mü ; cadele azmini yü ; ksek tutmak artık kaç ; ınılmaz bir zorunluluk ve mü ; stesna vatan gö ; revi haline gelmiştir . '