Parasızlık yüzünden böbreğini satıyor

Parasızlık yüzünden böbreğini satan sanatçının dram dolu hikayesi, Kanal T'nin 'Haberbu' programı sayesinde ekranlara taşındı.

Parasızlık yüzünden böbreğini satıyor
Kanal T'nin haber tartışma programı "Haber Bu!" Her gün farklı konuları ve konukları ile gündemi belirliyor. Abdullah Özdoğan ve Güneş Gazetesi yazarı Özlem Uçar'ın hazırlayıp sunduğu programa konuk olan ünlü sanatçı Birsen Ayda, maddi imkansızlıklardan dolayı böbreğini satışa çıkartacağını gözyaşlarına boğularak anlattı. Yayından sonra Kanal T'nin telefonları kilitlendi. Arayan seyirciler hiçbir sigortası ve sosyal güvencesi olmayan sanatçılara karşı devletin duyarlı olmasını istedi.

RTÜK Başkanı Davut Dursun'un "Toplumun milli ve manevi değerleriyle, Etiler'de oturanların milli ve manevi değerleri aynı mı?" yorumunda bulunması birçok kesimden tepki toplamıştı. "Haber Bu"nun geçtiğimiz günlerdeki konukları Etiler sakinleriydi.

Etiler'de yaşayanlar, semtin seviyesiz ilişkilerin merkezi gibi gösterilmesine ve barlarla ve gece klüpleriyle anılmasına isyan etti.

Kanal T Genel Müdürü Abdullah Özdoğan ve Sisi'nin son keşfi Özlem Uçar'ın birlikte sunduğu program her akşam saat 20:00'de Kanal T'de.