Erenler mütevelli heyeti belirlendi

Erenler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı 2010 yılı faaliyet dönemi için, İlçe Tarım Müdürlüğü başkanlığında köy ve mahalle muhtarları mütevelli üyelerini belirlendi.

Erenler Kaymakamlığının çağrısı üzerine Erenler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfınca 2010 yılı mahalle ve köy muhtarlarından seçilecek olan birer mütevelli heyet üyesini seçmek üzere, Erenler İlçe Tarım Müdürü Erkan Ayaz başkanlığında Erenler Kültür merkezi (EKM) tiyatro salonunda toplandı.

Mütevelli üye seçimi öncesinde divan Başkanlığına İlçe Tarım Müdürü Erkan Ayaz, Katip üyeliklerine de Yeni mahalle Muhtarı Halil Bayrak ve Şeyhköy mahalle Muhtarı Rıdvan Mutlu divanda görev aldılar.

İlçe Tarım Müdürlüğü Başkanlığında yapılan mütevelli heyeti üyesi belirleme işlemlerinde, mahalle muhtarlarının Divan Başkanlığına vermiş olduğu dilekçe ile Mütevelli üye seçimine geçildi. Yapılan seçim sonucunda Küpçüler Mahalle Muhtarı Bakım Soy, Değirmendere köyü muhtarı Mehmet Akgül Erenler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı 2010 yılı mütevelli heyeti üyesi olarak belirlendi.