Tokat Valisi Niksar'ı ziyaret etti

Niksar ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Niksar cevizinin kalitesinin tüm yurda yayıldığını söyledi.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, İl Sanayi ve Ticaret Müdürü İbrahim Yüksel ile birlikte Niksar ilçesinde temaslarda bulundu. İlçe girişinde Kaymakam Uğur Turan ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yılmaz, kaymakamlık, adliye, belediye ve sivil toplum örgütlerinin yanı sıra Köklüce Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nı ziyaret ederek brifing aldı. Ceviz kırımı yapılan işletmeleri de gezerek bilgi alan Vali Yılmaz, Niksar cevizinin kalitesinin tüm Türkiye'ye yayıldığını kaydetti. Vali Yılmaz, Niksar Kaymakamı Uğur Turan ve Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar'ın ilçenin gelişmesi ile ilgili çok güzel projelere imza attıklarını ifade ederek, "Her ikisini de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Niksar ilçemiz cevizi, salçası, domatesi, kireç fabrikaları ile gelişmekte olan çok güzel bir ilçemiz. Tarihin her anına şahitlik etmiş bu güzel ilçemizi herkesin görmesini istiyorum" dedi.

1989 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit düşen Mahmut Güler'in ailesini de ziyaret eden Vali Yılmaz, Türkiye'nin bekası için şehit düşenlere Allah'tan rahmet diledi.