Kendisini ve kız kardeşini rahatsız eden kişinin boğazını kesti

Konya'da bir kişi, kız kardeşini ve kendisini telefonla arayıp rahatsız ettiğini iddia ettiği kişinin boğazını kesti.

Olay Selçuklu ilçesi Kurtuba Sokak'ta meydana geldi. Gece saatlerinde kız kardeşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen F.A. (35) ile telefonla görüştüğünü öğrenen H.A kız kardeşiyle tartışmaya başladı.

Daha sonra F.A, kız kardeşinin kendisiyle görüştüğünü öğrenen H.A'yı cep telefonundan arayarak sözlü saldırıda bulundu. İkili aralarında yaşanan sözlü hakaretlerin ardından evin önünde buluşarak yüzyüze konuşma kararı aldı. H.A. evin önüne elinde kırık şişeyle geldiği iddia edilen F.A'yı, evden aldığı bıçakla karşıladı. H.A. elindeki bıçağı, kendisini kırık şişeyle yaralamak isteyen F.A'nın karnına sapladıktan sonra boğazına savurdu. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan F.A. olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulanstan inip yürüyerek hastaneye giren F.A. aşırı kan kaybı nedeniyle hemen ameliyata alındı. Olayın ardından kaçan şüpheli H.A, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa süre sonra suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen H.A'nın, yaraladığı kişinin kız kardeşini telefonla rahatsız ettiğini iddia ettiği öğrenildi. Hastanede tedavisi süren yaralı F.A'nın ise H.A'nın kız kardeşiyle bir süredir arkadaş olduklarını, rahatsızlık vermediğini ileri sürdüğü belirtildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi