Lice Kaymakamı'nın köy ziyaretleri

Lice Kaymakamı Mehmet Kurt ve beraberindekiler köy ziyaretlerine devam ediyor.

Köy gezilerini aralıksız sürdüren Kaymakam Kurt, Yaprak köyünde muhtar Ali Kuş ve köylü vatandaşlar tarafından karşılandı. Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Kurt, sorunların çözümü konusunda kararlı olduklarını söyledi. Köy sakinleri ise yol, su, elektrik, eğitim, sağlık ve içme suyu sıkıntılarını dile getirdi. Kaymakam Kurt da, "Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Bakın başta ben olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşların birimleri burada. Hepimizin amacı sizlere iyi ve kaliteli
hizmet etmektir. Sorunlarınızı dertlerinizi dinlemek için buradayız. Devlet olarak görevimiz başta sizin huzur ve güvenliğinizi sağlamak sorunlarınızı dinlemek sizinde dediğiniz gibi yolunuzu suyunuzu eksikliklerinizi tamamlamaktır. Sizler için ne yapılması gerekiyorsa o yapılacaktır. Köylerimizin sorunları ve eksikliklerini görmek için de biz sizin ayağınıza kadar geliyoruz" diye konuştu.
Yıl sonuna kadar tüm köyleri ziyaret etmeyi planladığını belirten Kaymakam Kurt, kalp ameliyatı geçiren köy sakinlerinden 65 yaşındaki Mehmet Kayaş'ı ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.