Vali mahkumları ziyaret etti

Vali Nurullah Çakır, Eskipazar yarı açık cezaevini ziyaret ederek mahkumlara Safranbolu lokumu ikram etti.

Vali mahkumları ziyaret etti
Cezaevindeki mobilya atölyelerini gezen Vali Çakır'a mahkumlar tarafından gemi maketi hediye edilirken, Vali ise mahkumlara Safranbolu lokumu ikram etti.
Eskipazar ilçesine ziyarette bulunan Karabük Valisi Nurullah Çakır beraberinde Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Mercan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kahya, Eskipazar Kaymakamı Esengül Korkmaz ve Belediye Başkanı Dursun Baş ile birlikte ilk olarak Eskipazar yarı açık ceza evini gezdi. Burada cezaevi bünyesinde bulunan mahkumlar tarafından mobilya imalatı yapılan, mobilya atölyelerini gezen Vali Eskipazar Yarı Açık Cezaevi Kurumu Müdürü Mahmut Okumuş'tan bilgiler aldı.
Mobilya atölyelerini gezisi sırasında mahkumlar tarafından imal edilen mobilyaları inceleyen ve çok beğenen Vali Çakır, mahkumların bir taraftan cezasını çekerken, diğer yandan meslek öğrendiklerini, bunun önemli olduğunu söyledi.
Vali Çakır'a cezaevi incelemesi sırasında mahkumlar tarafından yapılan gemi maketi hediye edildi.
Vali Çakır yarı açık cezaevinin ziyaretinin ardından Eskipazar Adliye sarayına geçerek, burada yapılan tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.