Kaymakam çalışmaları yerinde inceledi

Belediyenin Tekel İşletmeleri'nden aldığı yeni binadaki tadilat çalışmalarını Kahta Kaymakamı Coşkun Açık yerinde inceledi.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Gölbaşı Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan ve Sincik İnlice Belediye Başkanı Abubekir Ümürhan ile birlikte binayı gezen Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, yeni binanın çok fonksiyonlu ve geniş olduğunu ifade etti. Binanın kullanımı hakkında Belediye Başkanı Yusuf Turanlı bilgi verdi.
Turanlı, "Bina insanların rahat kullanabileceği, hizmet göreceği şekilde düzenleniyor. Daha önce iki aylık bir sürede bitirmeyi düşünüyorduk fakat binanın kalıcı olması ve daha güzel görünmesi için biraz daha süreyi uzattık. Bu şekilde kusursuz bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz. Daha önce binanı tadilatını ve yapımını ihaleyle bazı şirketlere vermeyi düşünüyorduk ama kendi imkanlarımızı ve teknik kapasitemizi biraz ölçtük ve bazı yapı işlerini kendimiz yapmaya karar verdik. Böylece maddi anlamda
belediyenin üstüne fazla yük binmeyecek ve belediyenin kaynakları korunacak" dedi.
Binanın dış cephesinin izolasyon yapılacağını söyleyen Yusuf Turanlı "Bu yolla hem binanın dış görünüşü güzelleşecek hem de enerji tasarrufu da sağlayacağız. Önümüzdeki bahar tüm tadilat işlerini bitirip hizmet vermeye başlayacağız" şeklinde konuştu.