Aksaray'da kızının yanında boğazı kesildi

Aksaray'da yaşanan olay yürekleri dağladı.

Dokuz aylık kızı Melike yanındayken öldürülen Kübra Kocatürk’ün otopsi raporunda başına sert bir cisimle vurulduğu, boğazının 3 farklı yerden kesildiği ve vücudunun 20 yerinden bıçaklandığı belirlendi.

Aksaray'da Meydan Mahallesi 697’nci Sokak’ta bulunan Zehra Hanım Apartmanı’nda dün saat 16.00'da meydana gelen olayda, 48 yaşındaki Naciye Kocatürk, evinde börek yaparken akrabası olan bir çocukla gelini Kübra Kocatürk’e börek gönderdi.

KAPIYI AÇAN OLMADI

Kocatürk, çocuğun bir süre sonra gelip kapının zilini çaldığını ancak açan olmadığını ve içerdeki çocuğun da ağladığını söylemesi üzerine, hemen gelinin evine gitti. Kapıyı zorlamasına rağmen açamayan Kocatürk, bir yakınına haber vererek çilingir getirmesini istedi. Eve gelen çilingir kapıyı açınca, Naciye Kocatürk gelini Kübra Kocatürk’ü yerde kanlar içinde buldu. 9 aylık torunu Melike Kocatürk’ün de annesinin yanında ağlayarak gören Naciye Kocatürk sinir krizleri geçirdi. Olayın yerine polis ekipleri ve 112 acil servis ekipleri çağırıldı. İlk belirlemelere göre, boğazı bıçakla kesilerek öldürülen Kübra Kocatürk’ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 9 aylık çocuğu Melike Kocatürk de yakınlarına teslim edildi.

ÇOCUK ANNESİNİN YANINDAYDI


Evin hemen yanında bulunan otoparkta yıkamacılık yapan 28 yaşındaki Ergün Yılmaz, “Otoparkta araç yıkadığım sırada hemen bitişikte bulunan apartmanda bağırma ve ağlama sesleri duydum. Olay yerine gittiğimde bir kadını yerde kanlar içinde yatarken gördüm. Küçük bir çocuk da baş ucunda duruyordu. Ağlayan bayanı sakinleştirmeye çalışarak dışarıya çıkardım. Daha sonra olay yerine polis ekipleri ve ambulans geldi” dedi.

BİLEZİKLERİ ÇALINMIŞ 20 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ

Yapılan araştırma ve inceleme sonrası Kürba Kocatürk’ün kolundaki 5 altın bileziğin çalındığı tespit edildi. 9 aylık kızı Melike evdeyken öldürülen Kübra Kocatürk’ün yapılan otopsisinde de başına sert bir cisimle vurulduğu, boğazının 3 ayrı yerinden kesildiği ve vücudunun 20 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. Kübra Kocatürk’ün, 1.5 yıl önce apartmanda kapıcılık yapan 23 yaşındaki Murat Kocatürk’le evlendiği, 9 ay önce bir kız bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

Aksaray Emniyet Müdürlü Ekipleri katili bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.