Güneşi Gördüm filminin DVD'si çıktı

Türkiye'nin Oscar aday adayı filminin DVD'si tüm satış noktalarında..

Yapımcılığını Murat Tokat’ın yaptığı Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Güneşi Gördüm’ün beklenen DVD’si nihayet satışa sunuldu. Türkiye’nin Oscar aday adayı olan, Türkiye ve yurtdışı ile birlikte toplan 2 milyon 700 bin sinemasevere ulaşan filmin DVD’sinde izleyicisini bol alternatifli dolu dolu bir DVD bekliyor. İki farklı versiyonla piyasaya çıkan DVD’nin her ikisinde de filmin müziklerinin yer aldığı CD de bonus olarak izleyicisine sunuluyor.

İngilizce, Almanca, Fransızca, Felemenkçe, Arapça ve Türkçe dil seçenekleriyle hazırlanan DVD’nin kamera arkasında öz hazırlık, film çekimleri, müzik çalışmaları ve oyuncu görüşleri yer alırken, filmin fragmanı, fotoğraf galerisi ve video klip başlıkları da yer alan diğer alternatifler. Kimsenin bilmediği ve izlemediği kamera arkası görüntüler ve filmden çıkartılmış sahneler de sinemaseverlere hoş bir arşiv niteliğinde özenle hazırlanmış DVD’de sunuluyor.

Norveç, Danimarka, Bulgaristan Kars ve İstanbul’da yapılan çekimlerdeki kamera arkası görüntüler izleyicisine, çekim şartları, prodüksiyon zenginliği ve hazırlık süreçleriyle ilgili ilk kez ipuçları verecek. Filmde en fazla konuşulan helikopter sahneleri, Norveç fiyorklarında yapılan görkemli çekimler de yine kamera arkası seçeneğinde bol bol yer alıyor.