CHP Mansur Yavaş’a kazan kaldırdı! Meclis üyelerine gönderilen sır mesaj!

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine atılan sır mesaj kafaları karıştırdı.

CHP Mansur Yavaş’a kazan kaldırdı! Meclis üyelerine gönderilen sır mesaj!
CHP Mansur Yavaş’a kazan kaldırdı! Meclis üyelerine gönderilen sır mesaj!
CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde garip işler olmaya devam ediyor. Başkan Mansur Yavaş'ın diktatörlük benzeri yönetimi kendi partisini bile çileden çıkarttı. CHP parti meclis üyeleri Yavaş'a adeta kazan kaldırdı. 

Üyelere atılan sır dolu mesajı Beyaz Gazete ortaya çıkarttı.  Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Mansur Yavaş ve ona yakın bir kaç ismin despot yönetimi CHP'yi bile çileden çıkarttı. Kimliği belli olmayan bir numaradan parti meclis üyelerine dikkat çeken ifadelerin yer aldığı bir mesaj atıldı.

CHP'li parti meclis üyelerine atılan o mesajda
 Mansur Yavaş yönetiminin kendi partisiyle istişare ederek yönetmek yerine kendi avareleriyle yönetmeye çalıştığı belirtildi. Yavaş'ın bu tutumu sert bir dille eleştirildi. 

PARTİ MECLİS ÜYELERİNE GİZEMLİ MESAJ

Skandal yönetimin ortaya çıktığı o mesajda; 'Değerli Yol Arkaşlarım, Saygıdeğer Meclis Üyeleri, Öncelikle grupbaşkan vekilimiz Yaşar Beye yapılan alçak saldırıyı kınıyor ve belediyede son geldiğimiz duruma bir ışık tuttuğunu düsünüyorum. 2014-2019 dönemlerinde bu Meclis'te bulunmuş bir arkadaşınız olarak 18 aydır hiç konuşmadığımız ancak hepimizin malumu olan beşinci sınıf Meclis üyesi muamelesini ve AKP döneminde bile görmediğimiz dışlanmayı artık konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. Öncelikle şu soruyu sorarak başlamayız, ABB Millet İttifakının güçlü desteği, emeği ve oylarıyla CHP'nin Belediyesi midir, yoksa Mansur Yavaş ve ne idüğü belirsiz avanelerinin belediyesimidir? Kimdir bu avaneler? Başını Halil İbrahim Yılmaz ve Servet Avcı'nın çektiği ,ABB de ne siyasi ne bürokratik hiç bir sorumluluğu olmayan, ancak Mansur Yavaşın özel yetkileriyle donatılmış bu ne idüğü belirsiz kişiler Partimizin hatta Başkanın önüne geçmiştir. Değerli Meclis üyeleri, Bizler halkın oyuyla seçilmiş Meclis üyeleri, il Başkanımız , ilçe başkanlarımız olarak örgütümüzün emekçilerinin ve Ankaralının haklı taleplerini bile başkana iletemezken, bu avane takımı tüm üst düzey bürokrat atamalarını yapmış ve onları dokunulmaz kılmıştır. Hepimizin bildiği Acı ama gerçek budur. Artık Bu durum başta Partimize, örgütümüze ve Meclis'te bulunan bizlere hakaret boyutuna gelmiştir. Mansur Yavaş ABB yi Seçilmiş meclis üyeleriyle Meclis'te yönetmek yerine , bu ne idüğü belirsiz avane takımı ile restoranlarda ve özel çiftliklerde yönetmektedir. Yurttaşlarımızdan yardım kampanyası adı altında para toplanırken, yine bu süper yetkili avane takımının belirsiz ilişkileriyle halkımıza hizmet için kullanılması gerek 30 Milyon Tl hangi gerekçeyle ve hangi karanlık pazarlıklar sonucu bir futbol takımı olan Ankaragücüne verilmiştir. Bu bizlerden de meclistende saklanmıştır. Bu ilişkilerin ne boyuta geldiğinin en temel göstergesi budur. Bizler bu Meclis'te ve belediyede başta örgütümüzün emekçilerinin ve yurttaşların sorunlarını başkana iletemezken, partimizden hiç bir temsilcinin bulunmadığı ve başında yine süper yetkili Halil İbrahim Yılmaz'ın bulunduğu Kent Konseyi altında belediyenin yönetilmesi başta bize oy veren yurttaşlarımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmemizi engellemektedir. Değerli yol arkadaşlarım , Aylardır konuşmadığımız ve artık gün gibi ortada olan bu problemleri konuşmamız gerektiğini ve hızlıca cözüm yolları bulmamız gerektiğini düşünüyorum.  Mansur Başkanın bir karar vermesi gerektiğini ve bu ne idüğü belirsiz orta yolcu avane takımıyla bu yöntemle devam etmekse hedefi bunu açıkça söyleyip gereğini yapması gerektiğini düşünüyor ve partimize ve partimizin meclisteki temsilcisi bizlere yapılan bu dışlanmanın ve beşinci sınıf Meclis üyesi muamelesinin son bulması gerektiğini düsünüyorum.  Saygılarımla.' sözleri ABB'deki Mansur Yavaş diktasını gözler önüne serdi. 

CHP Mansur Yavaş’a kazan kaldırdı! Meclis üyelerine gönderilen sır mesaj!


Mesajda özellikle Yavaş'ın yanına bir kaç adam alarak karar aldığı ve CHP'nin isteklerini göz ardı ettiği ifadeler dikkat çekti.