Gmail çöktü mü?

Google'ın birçok servisi var, birçok uygulama altyapısında da bu servislerden yararlanıyor. Görünüşe göre Google servislerinin bazılarında ciddi bir problem yaşandı. Sosyal medya ve çeşitli internet topluluklarında kullanıcılar sorunlardan bahsetti. Gmail kullanıcıları e-postalara dosyaların eklenmediğini ve Google Drive'a ise dosya yüklemesi yapamadığını belirtti. Peki Gmail çöktü mü?

Gmail çöktü mü?
Gmail çöktü mü?
Gmail dışında Google Drive, Google Meet, Google Voice, Google Dokümanlar ve Google Keep servislerinde de sorun var. Kullanıcılar bu servislerde bazı özelliklerin çalışmadığını belirtti. Sosyal medya ve çeşitli forumlarda yazan şikayetlere bakarsak, Gmail'de e-postalara dosya ekleri eklenmemesi, Google Dokümanlar'da açılmayan belgeler, Google Drive'a dosya yüklenmemesi gibi problemler yaşanmış durumda.

İLETİLER YA TASLAKLARA KAYDEDİLİYOR YA DA SİNİLİYOR

Yapılan şikayetlere biraz daha göz gezdirecek olursak, Kullanıcılardan bazıları e-posta gönderemediğini, iletilerin taslaklara kaydedildiğini veya tamamen silindiğini söyledi. E-posta içine ise dosya yüklemek istediklerinde de uyarı mesajı çıktığını ya da yüklemenin başlayıp öylece kaldığını belirttiler.

GOOGLE'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Google yaptığı açıklamada sorunun farkında olduklarını ve problemi çözmek için çalışma yaptıklarını söyledi. En yakın zamanda problemin düzeleceğini duyurdu. Yapılan yorumlarda söz konusu sorunun Bulut (Cloud) kaynaklı olabileceği belirtildi.