Genç iş kadını Seda Sertbolat marka olma yolunda hızla ilerliyor

Genç yaşında yaptığı işlerle Ankara iş dünyasında sevilen ve tanınan bir isim haline gelen Seda Sertbolat, marka olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Genç iş kadını Seda Sertbolat marka olma yolunda hızla ilerliyor
Açıköğretim İşletme Fakültesi mezunu olan genç iş kadını Seda Sertbolat, aynı zamanda Latin dansları eğitmeni ve drama eğitmeni.

3 Hukuk ve 1 Danışmanlık ofisi sahibi
2016 yılında hızlı bir kararla Ukrayna'daki Maup Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt yaptıran ve şu anda son sınıf öğrencisi olan Seda Sertbolat'ın halihazırda 3 Hukuk ve 1 danışmanlık ofisi olup başarılı iş hayatına devam etmektedir.

Yakın zamanda İstanbul Maslak'ta da ofis açacak olan Sertbolat, organizasyon alanında da yatırım yapma konusunda hazırlıklarını sürdürüyor.

Daha önce dans okulları sahibi olan Sertbolat, Ankara Keçiören'de anaokulu işletmeciliği ile eğitim alanına da hızlı bir dönüş yaparak bu alanda da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Siyasette de fark oluşturma hedefinde!
Genç yaşında önemli siyasi tecrübe de edinen Seda Sertbolat, ileride bir kadın siyasetçi olarak güçlü bir konuma gelip ülke yönetiminde fark oluşturacak işlere imza atmayı hedefliyor.

Genç iş kadını Seda Sertbolat marka olma yolunda hızla ilerliyor