Pınar Gültekin'in Özgecan Aslan hakkındaki tweetleri ortaya çıktı

Cemal Metin Avcı tarafından vahşi bir biçimde katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in 2015 yılında tecavüze uğradıktan sonra öldürülen Özgecan Aslan hakkında attığı tweetleri ortaya çıktı.

Pınar Gültekin'in Özgecan Aslan hakkındaki tweetleri ortaya çıktı
Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin'in 2015 yılında yine kendisi gibi vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan ile ilgili tweetler attığı ortaya çıktı. Gültekin'in 'Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter' diyerek acısını paylaştığı belirlendi.

Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in evli olduğu öğrenilen Cemal Metin Avcı tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.

Pınar'ı bulmak için kurulan özel ekip tarafından gözaltına alınan zanlının cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca 'Canavarca hisle öldürme' suçundan tutuklandı.

Tüm bu gelişmeler ardından, Pınar Gültekin'in kendisi gibi vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan için paylaşımlar yaptığı belirlendi.

Pınar Gültekin'in Özgecan Aslan hakkındaki tweetleri ortaya çıktı

'Canım yanıyor, böyle şerefsizler asılmalı'
Paylaşımlarında acısını dile getiren Gültekin'in 2015 yılında evine gitmek için bindiği minibüste tecavüz girişiminin ardından defalarca bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürülen Özgecan için 'Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter' tweetini attığı görüldü.

Yine Gültekin başka bir tweetinde, 'Adi köpekler böyle şerefsizler asılmalı' dediği de belirlendi.