AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay Sivrihisar'ı Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Sivrihisar ilçesine ziyarette bulundu.

Günay'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile görüşen Günay, Sivrihisar Devlet Hastanesine 40 yataklı ek bir blok inşaatı projesi yatırım programına alındığını bildirdi.

Projenin en kısa sürede ihaleye çıkılmasını beklediklerini dile getiren Günay, şunları kaydetti:

"Sivrihisar nüfus artışı ve ilçenin kültürel yönden turizme açılma atılımının içinde olan bir ilçe olarak bizleri her geçen gün daha iyi tanıtan ilçelerimizin başında gelmektedir. Bu anlamda turizm ilçesi olacak Sivrihisar'ımızın sağlık hizmetinin desteklenmesi ve fiziki kapasitesinin arttırılması bizler ve ilçemiz için çok önemli. Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü ve İl Sağlık Müdürümüz Uğur Bilge buradaki potansiyeli ve ihtiyacı bilerek hareket etti. Onlara Ankara'dan destek oldum ve ilçemiz bir yatırım kazandı. İnşallah yeni yapılacak 40 yataklı ek blok projesinin açılışını sağlıklı günlerde yapmayı temenni ediyorum hayırlı uğurlu olsun. İlçemize bu yatırımı onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, 2020 bütçesinde değerlendiren Cumhurbaşkanlığı Bütçe ve Strateji Başkanı Sayın Naci Ağbal'a ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'e teşekkür ederim."

Günay beraberindeki Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile Sivrihisar'daki TOKİ alanını inceledi.

Günay, Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Altan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Semnur Altınsoy ile birlikte Sivrihisar Kaymakamı Alparslan Kılıç'a ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA