Aşık Veysel Ortaokulu'ndan eTwinning'e 2 proje

Aşık Veysel Ortaokulu proje grubu öğrencileri tarafından yürütülen Code Learning ve Mini Tasarım ve Beceri Atölyesi Etwinning çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Aşık Veysel Ortaokulu'ndan eTwinning'e 2 proje
20 Ülke ve 420 üyenin yer aldığı Code Learning Etwinning projesinde Aşık Veysel Ortaokulu 6/J sınıfından 25 öğrenci, 12 Ülke 39 üyenin yer aldığı Mini Tasarım ve Beceri Atölyesi Etwinning Projesinde ise 22 öğrenci aktif olarak görev aldı.

Özveriyle çalışarak öğretmenleri tarafından verilen görevleri en kısa sürede başarıyla yerine getiren Aşık Veysel Ortaokulu öğrencileri, aynı zamanda proje ortağı okul öğrencileriyle de ortak çalışmalar yaptı.

Code Learning projesinde Web 2 araçlarını kullanmayı, Mini Tasarım ve Beceri Atölyesi projesinde ise geri dönüşümü öğrenen öğrenciler ayrıca pratik çözüm bulabilme, sebep sonuç ilişkisi kurabilme, dayanışma ve analitik düşünme becerileri de kazandı.

Öğretmenler ile birlikte internet üzerinden gerçekleştirilen webinarlara katılan öğrencilere ayrıca duygusal, bilişsel, fiziksel-motor, dil gelişimlerini ve beyin fonksiyonlarını artırmaya katkı sağlayacak çalışmalar da yapıldı.

Aşık Veysel Ortaokulu Müdürü ve aynı zamanda proje yürütücüsü olan Hamide Söyler, proje çalışmalarında yer alan öğretmen, öğrenci ve velilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aşık Veysel Ortaokulu'ndan eTwinning'e 2 proje

Aşık Veysel Ortaokulu'ndan eTwinning'e 2 proje