Kadınlar İsmail Küçükkaya için ayaklandı ‘Seni ekranda görmek istemiyoruz’

Eda Demirci, önceki gün kendisine şiddet uygulayan sözde kadın hakları savunucusu eski eşi İsmail Küçükkaya’nın maskesini düşürdü, hemcinsleri de sosyal medyayı ayağı kaldırıp ona sahip çıktı. Yeni açıklama yapan genç kadın, “Küçükkaya psikolojik şiddete devam ediyor. Özür yerine üç tazminat davası daha açmış, adalet istiyorum” dedi

Kadınlar İsmail Küçükkaya için ayaklandı ‘Seni ekranda görmek istemiyoruz’
Kadınlar İsmail Küçükkaya için ayaklandı ‘Seni ekranda görmek istemiyoruz’
Her yayınında kadın hakları, eşitlik, adalet, Atatürk kelimelerini dilinden düşürmeyen Fox TV spikeri İsmail Küçükkaya'nın, evlilikleri boyunca psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı eski eşi Eda Demirci'nin önceki gün Youtube'da anlattıkları tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Demirci'nin detaylarıyla yayınlanan röportajında yaptığı "İsmail hayatımı elimden aldı, üzüntüden kanser oldum" açıklamaları, herkesi üzdü.

'YİNE SUSTURULDUM'
Kadınlardan gelen destek mesajları sonrası Demirci sosyal medyada yeni bir açıklama daha yaptı. Küçükkaya'nın psikolojik şiddetinin devam ettiğini dile getiren Demirci, "Dava sürecinde gizlilik kararı sebebiyle susturuldum. Yaptığım açıklamaların ardından bana tüm bu acıları yaşatan Küçükkaya özür dilemek yerine üç ayrı tazminat davası açtığını iletti. Konuşma yasağı sebebiyle yine susmak zorunda kalabilirim. Adalet istiyorum" dedi.

'EDA DEMİRCİ SENİNLEYİZ'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun da attığı tweet'le Eda Demirci'nin yanında olduğunu dile getirdi: "Sadece neye hizmet ettiğine ve hangi tarafta olduğuna bakarak kadınları ve acılarını istismar edenlerden değiliz. Eda Demirci seninleyiz."

Eda Demirci'ye, dünkü açıklamalarından sonra kadınlardan büyük destek geldi. Birçok kullanıcı da Twitter'da TT olan Küçükkaya'ya nefret kustu. İşte o mesajlardan bazıları:

Şiddeti uygulayan Küçükkaya olunca neden susuyoruz?

Fenomencikler, büyük kadın savunucuları, adalet arayanlar hayırdır, niye üç maymunu oynuyorsunuz?

Kadına şiddetin, hakaretin, aldatmanın, hiçbir siyasi partiyle alakası yoktur.

Küçükkaya'nın eşinin boğazını mı kesmesini bekliyorsunuz? Sırf muhalif gazeteci, yıpranmasın diye bu sessizlik.
Egosunu insanlığına tercih eden iğrenç adamlar ekranda olmamalı.

Gücün buna yetiyor değil mi? Ekranlarda seni görmek istemiyoruz.

Ahlak bekçiliği yapan Küçükkaya'ya bak sen.
Teşhir edildin rezil mahluk.