Osman Gökçek'ten Barış Atay'a tokat gibi sözler!

Osman Gökçek, sosyal medya hesabından kendisini tehdit eden Barış Atay için 'şov yapıyor' dedi.

Osman Gökçek'ten Barış Atay'a tokat gibi sözler!
Osman Gökçek'ten Barış Atay'a tokat gibi sözler!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, hayatını kaybeden DHKP-C'li İbrahim Gökçek'i ifşa etmesinin ardından Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay tarafından sosyal medyadan tehdit edildi.

Gökçek sosyal medyadan Atay'a cevap verirken, Sürmanşet programında da 'şov yapıyor' dedi.

'YAPACAKLARI VARSA YAPSINLAR'

Barış Atay'ın tehditlerinden korkmadığını söyleyen Gökçek 'Barış Atay şova yöneik bir insan. Barış şov amaçlı kendisini popüler edebilmek adına bu işleri yaptığını düşünüyorum. Barış Atay çok önemli bir insan değil. Kendisinin benim gördüğüm kadarıyla BASS rejiminin savunucusu olduğunu düşünüyorum. Tehdit etseler ne olur etmeseler ne olur. Yapacakları varsa yapsınlar. benim böyle şeylerden hiç korkum yok.Her programda bunları söylemeye devam edeceğiz.  DHKP-C ile de konuşuyoruz, PKK ile de konuşuyoruz, ben burada 2 sene boyunca Oda Tv'nin Türkiye'ye yaptığı kötülüklerle ilgili her gün haber yaptım. Ve hiç vazgeçmedim. İbrahim Gökçek için Mahsun Kırmızıgüller, Meltem Cumbullar tweet atacaklar memleketini sevenler sessiz kalacak.' dedi.

'ALLAH AŞKINA İNSANLARIN SAKALIYLA BAŞÖRTÜSÜYLE UĞRAŞMAYIN'

Halk Tv'de yayınlanan programda sakalla ilgili yapılan skandal yoruma da tepki gösteren Gökçek "Aydınlanamamışlar, böyle cahilce bir şey olabilir mi. Ben onun yerinde olsam cahiller derneği kurarım o derneğinde başkanlığını yaparım. Neymiş biz millet olarak esmermişiz sakal bırakamazmışız. Sana ne! Sen kimsin? Seni ne ilgilendirir. Biz sizin kafanız sarı saçlı diye karışıyoruz. Allah aşkına insanların üstüyle başıyla sakalıyla başörtüsüyle uğraşmayın. " dedi.