ODA TV hakkında ihbar!

Gazeteci Murat Alan, ülkesine ihanet eden ODA TV'nin sitenin adresini değiştirerek yayınlarına başlaması üzerine yetkilileri göreve çağırdı.

ODA TV hakkında ihbar!
ODA TV hakkında ihbar!
İhanet suçu olduğunu bildiği halde MİT mensubu kişi ifşa eden ODA TV'nin haber müdürü ve muhabirleri tutuklanmış sitesi de kapatılmıştı.

Sosyal medya üzerinden provokatörlüğe devam eden ODA TV, isim değiştirerek yayınlarına tekrar başladı.

'BU BİR İHBARDIR'

Konuya dikkat çeken Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, yetkilileri göreve çağırdı.

Alan sosyal medya hesabından 'bu bir ihbardır' diye yazarken ' BU BİR İHBARDIR! Şehit MİT mensubunu ifşa edip ailesini hedef durumuna getiren KARANLIK ODA'ya erişim yasağı getirilmişti. Sahtekarlar, Odatv olan site adresini odatv4 diye değiştirip yayına başlamışlar' ifadelerini kullandı.

ODA TV hakkında ihbar!

İŞTE İHANET HABERİ!

Libya'da görev yaparken şehit olan MİT mensubunun kimliğini ve fotoğrafını ifşa etti. Oda TV, skandal haberiyle Libya'da vazife başında bulunan vatanseverlerin hayatını da tehlikeye attı.

Bahar Kalkanı Harekatı başladığından itibaren Rusya yanlısı yayınlarına hız veren karanlık Oda TV, yeni bir skandala daha imza attı. Oda TV, Türkiye ile Libya arasındaki mutabakat gereğince Libya'da bulunan ve görevini icra ettiği sırada şehit olan Milli İstihbarat Teşkilatı mensubunun kimliğini ifşa etti.

ODA TV hakkında ihbar!

Oda TV, Hülya Kılınç ismiyle yayınlanan “Sessiz, sedasız ve törensiz defnedilen Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı” başlıklı haber de yalnızca MİT mensubun değil ailesinin kimliği bile aleni şekilde yazıldı.

Oda TV'nin kaynağı kim?

Oda TV, operasyonel haberiyle Libya'da görev yapan diğer MİT mensuplarının hayatını da tehlikeye attı. Operasyon Oda'sının MİT mensubunun bilgisini kimden aldığı, hangi odaktan gelen talimatla bu haberi yaptığı, başkan hangi MİT mensuplarının kimlik bilgilerine sahip olduğu merak ediliyor.