Melih Gökçek, Mansur Yavaş ve Yılmaz Özdil'e ayar üstüne ayar verdi

Melih Gökçek Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem adlı programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Gökçek, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil ve Mansur Yavaş'a da adeta ders verdi.

Melih Gökçek, Mansur Yavaş ve Yılmaz Özdil'e ayar üstüne ayar verdi
Melih Gökçek, Mansur Yavaş ve Yılmaz Özdil'e ayar üstüne ayar verdi
Siyasetin önemli ismi Melih Gökçek, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı övdüğü kendisi hakkında da eleştiriler de bulunduğu o yazı hakkında konuştu... 

YILMAZ ÖZDİL'E: SEN NE İLE NEYİ MUKAYESE EDİYORSUN?

Yılmaz Özdil bak iyi dinle 2017 yılını söylüyorum sana... Ben o sene tam 5.5 milyon ton asfalt döktüm. Bu gördüğün ANKAPARK'ı da yaptım. Onun haricinde de bir yıl içerisinde 63 kilogramlık 300 bin kişiye gıda dağıttım. Mansur Bey'in dağıttığı 30 kilo. 

Buna karşılık Mansur Yavaş 2019'da Mart'a kadar bir yıl içerisinde 500 bin ton asfalt dökmüş.Benim döktüğümün yüzde 10'u değil. ANKAPARK da yapılmıyor öyle bir şey de yok onun haricinde paket olarak 200 bin paket daha yeni benim yapmış olduğumun gramajın yarısı kadar yaptı. Sen ne ile neyi mukayese ediyorsun?

ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR

Mansur Yavaş bir seneyi tamamen boş geçirdi. Arkadaş sen benim yaptığımı da yapmadın peki ne yaptın? Gida ihelesini daha yeni yaptın. Sırf algı operasyonu yapmak için AK Parti'nin belediye meclis üyesi sayısı fazla olduğu için bize çalışma fırsatı vermiyor diyorlar. 

MANSUR YAVAŞ ÇAPSIZ!

Sol medya olmayan şeyleri varmış gibi anlatıyor, ama buna karşılık sağ medya kalkıp da Mansur'un aleyhine ciddi bir kampanya yapmıyor. Aslınbda yaptığı hiçbir şey yok. Burası Beyapazarı değil ki. Beypazarı küçük bir ilçemiz bizim. Küçük bir ilçeyi idare edene burası büyük geliyor. Bu manada gerçekten çapsız ve bir karşılığı yok. Keşke televizyona çıksak da bütün evraklar onun elinde şunu yapmamışsın Melih Gökçek ver cevabını dese...