İşte NASA'nın sakladığı o gerçek...

NASA uzaydaki araştırmalarına devam ediyor, ayrıca potansiyel tehlikesi olan uzay cisimlerini de gözlemliyor. Son birkaç gündür de, NASA'nın göktaşları hakkında yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu. Şimdi de Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi yani bildiğimiz adıyla NASA'nın yeni bir keşif yaptığı ama bunu gizlediğine dair bir iddia ileri sürüldü. Söylenenlere göre Güneş'in yakınında gizemli bir enerji küresi ortaya çıktı ve sonra kayboldu. Komplo teorisyenleri bu kürenin uzay gemisi olduğunu ve NASA'nın uydusu tarafından tespit edildiğini belirtiyor. İşte detaylar...

İşte NASA'nın sakladığı o gerçek...
UFO avcıları ve komplo teorisyenleri yeniden iş başında. Birçok kez NASA'nın gerçekleri saklamakla suçladığı teorisyenler, yine boş durmadı ve NASA'nın uydusu tarafından gizemli bir nesnenin tespit edildiğini ileri sürdü.

Bu iddiaların çıkış noktası ise yine ünlü komplo ustası Scott C. Waring oldu. Waring sitesinde yaptığı açıklamada Güneş'in yakınında da enerji küresi bulduğunu iddia etti ve söz konusu kareleri de takipçileriyle paylaştı.

Waring'e göre gizemli küre gezegen boyutlarında ve oldukça hızlı hareket ediyor. Bu yüzden görüntülerde iz bırakmış gibi görünüyor.

UFO uzmanı bu kürenin oldukça gelişmiş bir uzay gemisi olduğunu belirtti ve Güneş'i incelediğini söyledi.

Kürenin boyutu ise söz konusu Güneş görüntüsünde belli oluyor. Güneş içindeki karede yer alan parlak nokta Dünya'nın kendisi. Dünya'nın Güneş'e olan boyutunu gösteriyor. Kırmızı daire içinde ise söz konusu gizemli küre yer alıyor. İddialara göre bu küre Dünya'dan daha büyük.

Başka bir komplo teorisyeni ise Waring'in iddiasına karşı çıkarak söz konusu kürenin aslında gezegen boyutlarında olmadığını, ancak uyduya yakın olduğu için büyük göründüğünü belirtti. NASA'nın da bu durumu gizlediğini vurguladı.

Waring ve diğer uzaylı avcılarının iddiaları sosyal medyada yankı buldu. Bazı kullanıcılar söylenenlerin doğru olabileceğini belirtirken, bazıları ise gerçek olmadığını dile getirdi.