Fatih Portakal'dan sonra bir özerklik skandalı da Halk TV'den!

Amerikan sermayeli FOX TV'nin spikeri Fatih Portakal canlı yayında skandal şekilde Türkiye'deki belediyelerden Türkiye'de adeta özerklik varmış gibi 'Yerel Hükümetler' şeklined bahsetmişti. Fatih Portakal'dan sonra aynı zihniyetin ortağı olan HalkTV de yayınında "Yerel Hükümet" tabirini kullandı.

Fatih Portakal'dan sonra bir özerklik skandalı da Halk TV'den!
Fatih Portakal'dan sonra bir özerklik skandalı da Halk TV'den!
İçişleri Bakanlığı'nın belediyelerin yardım kampanyasını iptalini eleştiren Amerikan sermayeli FOX TV'nin spikeri Fatih Portakal yine skandal sözlere imza attı.

TÜRKİYE'DE 'ÖZERKLİK' SKANDALI!

Portakal, Türkiye'deki belediyeleri Türkiye'de bir özerklik varmış gibi 'Yerel Hükümetler' olarak tanımladı. Skandal sözler sonrası sosyal medyada Portakal'a tepki yağdı.

HALK TV DE ORTAK OLDU!

Fatih Portakal'dan sonra benzer bir skandal bu kez aynı zihniyetin ortağı Halk TV'den geldi. Halk Tv, ancak PKK'nın yayın organlarında görülebilecek bir skandala imza attı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun izinsiz bağış kampanyalarına ilişkin açıklamalarının değerlendirildiği programda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 'Yerel Hükümet' olarak bahsedildi.

Daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da 'İstanbul Ankara'dan yönetilemez' açıklamaları benzer şekilde değerlendirilmiş ve büyük tepki çekmişti.