Türkiye Şampiyonu Altınla Ödüllendirildi

Dünya Hava Sporları Federasyonu takviminde yer alan CAT-2 onaylı İsmail Sarıoğlu Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası'nda F1A kategorisinde Türkiye birincisi Çağatay Suvay altınla ödüllendirildi.

Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu desteğiyle açılan kursa katılarakdereceye giren Çağatay Suvay'a makamında kabul eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Baker, altın hediyeetti.

Baker, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Kurumumuz aracılığıyla açılan kurslarda çok güzel başarılar elde ediliyor. Açmışolduğumuz kurslarda öğrencilerimizin ülke çapında böylesine güzel başarılar elde etmesibizleri gururlandırıyor. Kurslarımızdaki tüm öğrencilerimize ve kursiyerlerimize başarılardiliyor her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum." dedi.

Şampiyon Çağatay Suvay ise "Daha önce bu kupayı Ankara takımları dışında kazanan hiçbir il olmamıştı, bu kupayı Sivas'a kazandırdığımdan dolayı çok mutluyum. Bizlere bu imkanı verdiği için Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ramazan Baker'e çok teşekkür ederim. İnşallah dünya çapında başarı elde eder ve ilimize bir kupa daha kazandırırız." diye konuştu.

Kaynak: AA