Uşak'ta Kurban Bayramı Kutlanıyor

Uşak'ta Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Uşak Öğretmenevi'ndeki programa, Vali Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz ve protokol üyeleri katıldı.

Vali Funda Kocabıyık, bayramın ilk gününü huzur ve güven içerisinde geçirdiklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Vali Kocabıyık, şöyle konuştu:

"Bayramlar heyecanların, sevgi, huzur ve mutlulukların doruk noktasına ulaştığı zaman dilimleridir. Bizler, köklü bir medeniyete sahip olmakla birlikte, zor günlerde kenetlenebilme, mutlu günlerde sevinci birlikte yaşayabilme kabiliyeti olan yüce bir milletiz. Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi için seyahat halinde olan vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını özellikle hatırlatmak istiyorum. Kutsal hac görevini yerine getiren vatandaşlarımızın ülkemize sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum."

Milletvekilleri İsmail Güneş ve Özkan Yalım ile Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verirken vatandaşların bayramını tebrik etti.

Kaynak: AA