Kitap Okuyana Eşofman Takımı

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü aylık kitap okuma yarışmasında dereceye giren 537 ortaokul öğrencisine eşofman takımı hediye edildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yıl içerisinde çeşitli yarışmalarla öğrencileri ödüllendiren Şahinbey Belediyesi aylık olarak düzenlenen kitap okuma yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü olan 537 ortaokul öğrencisini eşofman takımıyla ödüllendirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırma adına böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirtti.

Şu anda dağıttıkları kitap sayısının 3 milyona yaklaştığını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Her şey okumakla ve eğitimle başlıyor. Şahinbey Belediyesi olarak eğitim alanındaki yatırımlara çok büyük önem veriyoruz. Ayrıca okullardaki gençlerimizin ve çocuklarımızın da başarılarını ödüllendiriyoruz. Bu kapsamda ortaokul ve lise öğrencilerimize yaklaşık 400 bin adet spor ayakkabısı dağıttık. Ayrıca gençlerimize spor yapmaları için eşofman takımları, forma, futbol, voleybol, basketbol topları verdik. Bu yöndeki başarı ödüllerimiz devam edecek."

Kaynak: AA