'Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımız İle Hasret Giderecektir'

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever: '31 Mart seçimlerinde tüm kadrolarımızla ciddi bir başarı sağlamıştık ve bu başarı sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar olmuştuk. Resmi Sakarya il ziyaretiyle bu başarı daha da perçinleşecek ve şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ile hasret ve özlem giderecektir'

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya'ya teşekkür ziyaretinde bulunacağını bildirdi.

Tever, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptıkları görüşmelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kente teşekkür için geleceğini aktardığını kaydetti.

Erdoğan'ın önümüzdeki ay şehre geleceğini ifade eden Tever, "31 Mart seçimlerinde tüm kadrolarımızla ciddi bir başarı sağlamıştık ve bu başarı sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar olmuştuk. Resmi Sakarya il ziyaretiyle bu başarı daha da perçinleşecek ve şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ile hasret ve özlem giderecektir. Bizler de o özel günü sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başkanlığında milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantıları düzenlediklerini anımsatan Tever, koordinasyon toplantılarını her ayın ilk haftasında düzenli olarak gerçekleştireceklerini iletti.

Tever, açıklamasında ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü dolayısıyla yurt genelinde olduğu gibi Sakarya'da da Valilik koordinesinde çeşitli programların düzenleneceğini belirtti.

Etkinlik ve programlara tüm Sakaryalıları davet eden Tever, "AK Parti olarak biz de o günkü gibi yine meydanlarda halkımızla birlikte olacağız. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim eylesin. İnşallah ülke olarak böylesi bir saldırı ve olağanüstü durumla bir daha karşı karşıya kalmayız." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA